Δευτέρα, 05 Νοεμβρίου 2012 00:00

Ninja Burger, το delivery του θανάτου!

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Είμαι η Γιομίκο, της οικογένειας των Καρό Ομιλούντων Οκάπι, σκοπός μου είναι να οδηγήσω την ομάδα delivery που μου έχει ανατεθεί στο σημείο παράδοσης σε λιγότερο από 30 λεπτά. Εάν δεν τα καταφέρουμε, όλοι μας ατιμασμένοι, θα κάνουμε χαρακίρι.

 

Η παραγγελία είναι ένα μπέργκερ χωρίς πίκλες, μία μεγάλη μερίδα πατάτες και μία κόκα λάιτ.

Η συνέχεια στο τραπέζι ...

20121019-111609.jpg

Το Ninja Burger είναι ένα ανάλαφρο, χιουμοριστικό RPG δράσης. Είναι ότι πρέπει για one-shot επειδή η δημιουργία Χαρακτήρα γίνεται γρήγορα, στην τύχη και με πολύ γέλιο. Το σύστημα του είναι πιο απλό και από το να πεις καράτε. Έχει όμως και αρκετό βάθος για να στηρίξει ένα campaign και σου αφήνει χώρο να δοκιμάσεις να αφηγηθείς ότι εξωφρενικό stunt έχεις δει πότε στις ταινίες νίντζα και ακόμα παραπέρα.

Ο GM επιβάλλεται να μην κάνει προετοιμασία γιατί οι παίκτες θα ξαμοληθούν στην πόλη πανικόβλητοι και θα διαλύσουν ότι έχει ετοιμάσει για το σέσσιον. Αντί προετοιμασίας το βιβλίο έχει πολλούς πίνακες με εμπόδια και συγκρούσεις όπως και κανόνες για να γίνει η παράδοση πραγματικός αγώνας θανάτου.

Η υπόθεση είναι η εξής: είστε μία ομάδα νίντζα με ειδικότητες από Σεφ ως Ντελιβεράς και πρέπει να παραδώσετε μία παραγγελία σε λιγότερο απο 30'. Πρέπει να βρείτε τρόπο να γλυτώσετε την κίνηση στους δρόμους, τα θανατηφόρα εμπόδια που στέλνουν οι εχθροί και να εισχωρήσετε στο τόπο παράδοσης. Το Ninja Burger κάνει delivery μόνο στα πιο απομονωμένα μέρη του πλανήτη και σε άτομα υψίστης σημασίας που φυλάσσονται απο υπερσύγχρονα τεχνολογικά συστήματα.

20121019-111716.jpg

Το πολύ ενδιαφέρον είναι ότι ο GM είναι και μέλος της ομάδας, επικοινωνεί μαζί τους μέσω ασυρμάτου αλλά και τελεί τα παραδοσιακά χρέη του GM. Από την άλλη οι παίκτες έχουν κώδικα τιμής που τους κάνει την ζωή ακόμα δυσκολότερη γιατί πρέπει να τον ακολουθούν αλλιώς υπάρχουν in-game επιπτώσεις. Ο κώδικας τιμής "δεν θα ζητήσω ποτέ οδηγίες", για παράδειγμα, δημιουργεί ένα κάρο επιπλοκές στην αποστολή. Ειδικά αν είναι ο driver!

Είναι ένα βιβλίο 100 σελίδων και δεν θα χρειαστείτε κάτι άλλο. Έχει μία περιπέτεια και πολλά ξεχωριστά encounters για τους νίντζα σας. Κυκλοφορεί και σε PDF στη τιμή των €8. Θα σας διασκεδάσει αν είστε φαν των αντίστοιχων ταινιών ή αν στην παρέα σας αρέσει ο χαβαλές.

Sayonara!

20121019-111855.jpg