Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2014 00:00

Η Αίθουσα του Θρόνου του Βασιλιά των Γκουλ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)

Ένα βίντεο με το πως κατασκευάστηκε η αίθουσα θρόνου του Doresain, για μια ξεχωριστή συνάντηση D&D, καθώς και μια μικρή γεύση από το παιχνίδι.

 

Ο Doresain είναι ένας VIP χαρακτήρας του D&D.

Ο Βασιλιάς των Ghoul και αγαπημένος έξαρχος του δαίμονα πρίγκιπα Orcus, «κατοικεί» στο οστέινο Παλάτι του, στο Λευκό Βασίλειο, που βρίσκεται στο αβυσσαλέο στρώμα του Θανάτου στη διάσταση του Χάους. Από εκεί διοικεί τους απέθαντους «στρατιώτες» του σε όλους τους κόσμους, καθισμένος ψηλά στον θρόνο του στην «Αυλή των Δοντιών», η οποία αυλή πήρε αυτό το όνομα καθώς πάρα πολλά στόματα περιβάλλουν τον θρόνο από τα χιλιάδες απέθαντα πλάσματα που στριμωγμένα αποτελούν το πάτωμά της.

Οι επικοί πλέον ήρωες του campaign μας «Ήρωες της Κεραυνοδίνης» αναγκάστηκαν να εισέλθουν στις σκοτεινές γωνιές του Χάους και να πολεμήσουν τον ίδιο τον Βασιλιά των Ghoul. Για αυτή τη μάχη σταθμό στην ιστορία του campaign μας κατασκευάστηκε με ερασιτεχνικό τρόπο η αίθουσα του θρόνου του Doresain από την περιπέτεια Kingdom of the Ghouls και μοιραζόμαστε το «πως» σε ένα βίντεο. Στο τέλος υπάρχουν και λίγες στιγμές από το ίδιο το παιχνίδι στα γρήγορα για μια μικρή γεύση.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο album Doresain's Court of Teeth στη σελίδα μας στο facebook.

Dionysios

Race: Human
Class: Master Video Editor, Expert Graphic Artist, Expert Musician
Background: Game Master
Defining Events: Monster Annual, March Attacks, Dozen Master Guys, Player's Campwood

 

 

Patreon: https://www.patreon.com/DionysiosOfLabyrinthos

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtPQ3GSwqWvl13YM-wjP6hg