Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016 04:55

MERRY CHRIZMAK 2016

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Την απόλυτη ξεφτίλα και ντροπή του αθλητικού πνεύματος παρακολουθήσαμε στις 17 Δεκεμβρίου 2016, στο event MERRY CHRIZMAK.

 

Οι αθλητές της «κλίκας» του χρήματος που ονομάζεται Ka$$ Company, την οποία και δημιούργησε ο Kris Ka$$, κέρδισε όλους τους σημαντικούς τίτλους με τον πιο αηδιαστικό τρόπο.

Θέλετε να μάθετε την γλοιώδη συνταγή της επιτυχίας τους;

Παρουσιάζουμε ένα παράδειγμα για όσους δεν είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν:

  1. Απασχολούμε κάπως τον διαιτητή, όταν κάποιος παλαιστής μας είναι αναίσθητος.
  2. Ρίχνουμε αναίσθητο ύπουλα τον αντίπαλο, καθώς ο διαιτητής κοιτάζει μακριά.
  3. Βάζουμε τον αναίσθητο παλαιστή μας πάνω στον αναίσθητο αντίπαλο.
  4. Την ώρα που ο διαιτητής «επιστρέφει» στον αγώνα απλά βλέπει τους ώμους του αντιπάλου στο καναβάτσο και τον αθλητή μας επάνω του. Μετράει 1,2,3... και τέλος. Ο αθλητής μας έχει κερδίσει τον αγώνα χωρίς καν να ξέρει πως.

Έτσι οι Gemini και Γεδεών... ξύπνησαν... με τη ζώνη στη μέση ως δια μαγείας!

Αντίστοιχα, στον κύριο αγώνα της εκδήλωσης, σου λέει «Τι να κάνουμε;… τι να κάνουμε;… Δεν έχουμε κάποιον δικό μας διεκδικητή γι' αυτόν τον τίτλο... Απλά πράματα, εμείς έχουμε το χρήμα ρε! Όποιος κερδίσει θα του τα σκάσουμε και θα τον κάνουμε και αυτόν μέλος των Ka$$ Cόπανων! Ναι αλλά ο Χασάπης είναι περήφανος αθλητής και δεν ξεπουλιέται... Ε, θα βάλουμε αυτό το καινούργιο τραμπουκοτσιράκι τον F.B.I. να τον κρατήσει εκτός και να μην κερδίσει.»

Πράγματι... με τον Χασάπη εκτός, ο Kris Ka$$ σε όλο τον αγώνα υποστήριζε Κουρέα. Κέρδισε ο Απόλλωνας τελικά, «ω αγόρι μου έλα εδώ, είσαι δικός μας», του λένε. Πήγε και αυτός, τι να κάνει είναι δύσκολες οι εποχές.

Και μετά μας ποζάρανε όλοι μαζί οι φλώροι με τις ζώνες τους και φώναζαν πως είναι οι καλύτεροι.

Δηλαδή... τόσο μικροτσούτσουνοι είστε όλοι ρε; Που πρέπει να φωνάξετε ότι είστε οι καλύτεροι για να το πιστέψετε και εσείς;

Νομίζετε ότι με το χρήμα έχετε τα πάντα. Αλλά ξεχνάτε ότι δεν αγοράζονται όλα. Μπορείς να αγοράσεις το πιο ακριβό βιολί του κόσμου, δεν σημαίνει όμως ότι θα μπορείς να παίξεις και καλά, απλά επειδή το πλήρωσες.

Και αν ήσαστε τόσο μάγκες, τόσο γαμάτοι και @@δάτοι όσο λέτε ρε φλωρόπαιδα, δεν θα δεχόσασταν να κερδίζετε τίτλους κλέβοντας.

Έξαλλος ο πρόεδρος και promoter του ZMAK Πέτρος Πολυχρονίδης και με το δίκιο του, βγήκε στο τέλος και τους έκραξε που διέλυσαν το show και αφού είχε δει ήδη αρκετά, ίδρυσε το ZMAK Syndicate μια καινούργια «κλίκα» που θα εναντιωθεί στην Ka$$ Company, μόνο που θα αποτελείται από τίμιους αθλητές όπως ο Απόστολος Σουβλάκος, οι Skendernation, ο Μανώλης Γαλυφιανάκης, ο Χασάπης, ο Κουρέας, ο Ελ Γκρέκο και άλλοι.

Όλες οι βρωμιές της Ka$$ Company, θέλουμε – και ανυπομονούμε – να ξεπλυθούν στο επόμενο event, ΖΜΑΚ WARS στις 11 Φεβρουαρίου. Ka$$ Company vs. ZMAK Syndicate, Dark Side vs Light Side.

Εμείς που μας αρέσουν τα παιχνίδια και να παίζουμε με κανόνες, σίγουρα υποστηρίζουμε το δίκαιο και το ZMAK Syndicate.

 

Εδώ είναι όλο το ρεπορτάζ του MERRY CHRIZMAK show:

http://www.zmakgr.com/news/merry-chrizmak-2016-aytokratoria-ka/

Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα του ΖΜΑΚ:

www.zmakgr.com

Dionysios

Race: Human
Class: Master Video Editor, Expert Graphic Artist, Expert Musician
Background: Game Master
Defining Events: Monster Annual, March Attacks, Dozen Master Guys, Player's Campwood

 

 

Patreon: https://www.patreon.com/DionysiosOfLabyrinthos

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCtPQ3GSwqWvl13YM-wjP6hg