Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013 00:00

D&D Classics! Ολόκληρη η ιστορία του Dungeons & Dragons ξανά διαθέσιμη!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Οι Wizards Of The Coast σε συνεργασία με το drivethrurpg ανακοίνωσαν χτες το project Dungeons & Dragons Classics.

Με κεντρικό motto "Every Edition Available Again" η συνεργασία αυτή αποσκοπεί στο να (ξανά)κάνει διαθέσιμο ΟΛΟΚΛΗΡΟ το εκτενέστατο back catalogue της TSR και των WotC ξεκινώντας από την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού το 1974 μέχρι και τα πρόσφατα πονήματα της 4ης έκδοσης στην ηλεκτρονική μορφή του pdf. Από modules/adventures μέχρι handbooks και rules supplement τα πάντα θα ανεβούν (σταδιακά) στο εν λόγω project δίνοντας την ευκαιρία στο πλατύ κοινό του D&D να αποκτήσει εδώ και δεκαετίες out of print προιόντα! Ήδη στο site υπάρχουν διάφορα καλούδια από ΟΛΕΣ τις εκδόσεις και για να πάρετε μια γεύση μπορείτε να αποκτήσετε το θρυλικό B1 In Search Of The Unknown από το 1979 για την πρώτη basic έκδοση του παιχνιδιού!

Όλα τα pdfs είναι "bookmarked & fully searchable" ενώ η ποιότητα των σκαναρισμάτων είναι αρκετά καλή. Σίγουρα τα συγκεκριμένα προιόντα αποτελούν σημαντική αναβάθμιση απέναντι στα αντίστοιχα pdfs που κυκλοφόρησαν το 2008 (αλλά γρήγορα αποσύρθηκαν). Οι τιμές δεν ξεπερνούν τα 5 δολλάρια και το σημαντικό είναι ότι αν κάποιος είχε αγοράσει στο παρελθόν μια παλιότερη έκδοση ενός pdf από το drivethrurpg ή rpgnow δικαιούται εντελώς τζάμπα να κατεβάσει την αναβάθμιση του αρχείου του!


Κλείνοντας, προσωπικά ελπίζω να συμπληρωθεί ο κατάλογος όσο πιο σύντομα γίνεται και να προστεθεί και η επιλογή για print on demand!

http://www.dndclassics.com/